hvordan knalder man sex nabo

Aug 31, - Det er sådan at jeg har fået ny nabo. Hun dyrker uhæmmet meget sex, hvilket også er godt. MEN situationen er sådan, at hun larmer dvs. skriger og stønner meget højt under hele "akten". Der er super træls at høre på. Sommetider bliver jeg vækket midt om natten, hvor de er igang temmelig højlydt. Jeg har. Jeg er ved at blive vanvittig af vores naboer! De dyrker s(e)x evig og altid, og EKSTREMT højlydt! Det er virkelig til at blive idiot af, kvinden jamrer og skriger så hele bygningen kan høre det og det kan sagtens være flere gange om dagen. Ikke så fedt at have forældre på besøg med de naboer. Jeg ved godt. Nov 6, - Kære nabo. Det beklager jeg virkelig. Jeg har ikke tænkt på, hvor meget jeg larmede, og du ved, nogle gange er det at have højlydt sex ret frækt, men det skal selvfølgelig ikke være på din bekostning, hvilken jeg oprigtigt undskylder for. Jeg håber ikke, at dette er sket for ofte og mange tak for det fantastiske....

Side6 dk swingerklub i aalborg

Hyggelig at folk hygger seg, vel!! Undskyld jeg fniser lidt.. Synes godt om 0 Synes ikke om 0 Svar på denne tråd. Ha ha, hvor er det vildt, altså! Senere boede jeg et andet sted, hvor underboerne var højlydte, og hvor jeg måtte forklare min overnattende mormor, at det altså ikke var fordi de sloges, at de skreg. Og det var sågar i samme lejlighed der inde ved siden af boede en tamilsk familie med 5 børn eller sådan noget, hvor børnene tudede og blev råbt af dagen lang. Blok 11, står der i den humoristisk skrevet klage. Knus Marikka og Lille Nicoline fra d.

hvordan knalder man sex nabo

Jeg er ved at blive vanvittig af vores naboer! De dyrker s(e)x evig og altid, og EKSTREMT højlydt! Det er virkelig til at blive idiot af, kvinden jamrer og skriger så hele bygningen kan høre det og det kan sagtens være flere gange om dagen. Ikke så fedt at have forældre på besøg med de naboer. Jeg ved godt. #15 nogle mennesker burde bare ikke bo et sted hvor der er naboer, jeg er lige flyttet fordi min nabo ikke kunne fatte jeg ikke gad høre på hans lorte musik 24/7 på alle tider af døgnet. boligforeningen ville have jeg skulle føre larme dagbog i 14 dage også ville de over veje sagen også man man vente på de. Jun 22, - Jeg er flyttet lejlighed og det har sine konsekvenser:p Derudover er der sket en helt masse nyt som har været grunden til at jeg ikke har uploadet i en del..

Jeg bor selv i et hjem hvor vi deler væg med naboen i 3 rum Grafikkort til omkring Kr 1 - S: Jeg er sgu ligeglad hvad der sker. Mellem deres soveværelse og mit var hans trappe til første sal, så i kan nok godt tænke jer til hvor meget hende damen larmede. Jeg ville have flækket af grin, hvis det havde været mig der hørte det. Ved du hvad, hvis de spillede høj musik, hoppede i møblerne eller sådan noget, SÅ kontakt sex badoo dating jeg kunne gøre det, men det her handler om deres sexliv, og hvordan knalder man sex nabo hverken kan eller vil jeg blandes ind i. Jeg ville fnise, grine og ringe til mine veninder og berette om det vanvittige syn der udspiller sig lige udenfor mit vindue, hvis jeg var alene hjemme. Her er lidt chokolade, I kan hygge jer med, når I er færdige med at hygge jer i sengen Måske I så vil tage en hensyn til os naboer - der er meget lydt her i opgangen. Uha nej den er ikke sjov
Random video chat brazil sex


Del dette indlæg Link til indlæg Del på andre sites. Jeg er nu flyttet, og man kan intet hører her! Og hey, du skal ikke være bekymret, du vil ikke være alene for evigt. Tænk at man skal sidde og frygte for at ens naboer begynder at knalde mens man har gæster, ligemeget hvad tid på døgnet det er Jeg ved godt at de er forelskede og jeg er da glad på deres vegne, men derfor behøver de vel ikke dele glæden med os. Jeg er helt på dit hold her! Vælg bruger type Vælg Privat standardbruger. Pænt irriterende - Begyndte simpelthen at time fjernsynet så det slukkede en time efter jeg lagde mig til at sove!